VILLAÄGARE          FASTIGHETSÄGARE

Lediga jobb

Chef för Borrverksamheten

Om tjänsten
Vi söker nu en chef till vår borrverksamhet med huvudregion Mellansverige med inriktning mot entreprenad och kommersiella fastigheter. Som chef har du en central roll i verksam­heten med stort produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på försäljning, verksam­hets­utveckling och projektering. Du skall gilla att driva och leda arbetet gentemot upp­satta mål samt att du under hela processen har ett ekonomiskt ansvar. Förutom tätt arbete med dina gruppchefer kommer du ha en stor delaktighet varpå resor förekommer i det dagliga arbetet.

Om rollen

  • Central roll i verksamheten med stort produktions-, försäljnings- och resultatansvar
  • Ansvar för arbetet med nya affärsmöjligheter och relationsbyggande kundkontakter
  • Verksamhetsutveckling, personalledning och övergripande projektledning
  • Övergripande ansvar för personal, ekonomi, kvalitét och miljö
  • Rapporterar till VD och kommer ingå i ledningsgrupp där du tillsammans med övriga chefer jobbar fram strategier och beslut för att nå bolagets mål

Kvalifikationer
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå samt flerårig erfaren­het från en liknande roll med stora projekt i ett entreprenad- eller fastighets­bolag. Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla. Du har en tidigare erfarenhet i projektering.

Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genom­tänkt och tydligt sätt. Du är en handlingskraftig person som drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål.

Kort om bolagsgruppen
BrainHeart Energy Sweden-gruppen består av moderbolaget BrainHeart Energy Sweden och ett tiotal helägda dotter­bolag. Tillsammans är vi Sveriges största helhetsleverantör av bergvärme- och bergkylalösningar med 5-6 installationer per dag och ledande på övriga värmepumps­lös­n­ingar. Vi växer genom att göra det enkelt och kostnadseffektivt för våra kunder att ta vara på berg- och värmepumpsenergins fördelar och erbjuder helhetskoncept med installation, service och support. Vårt mål är att tillsammans med våra bolag och vår partner Vattenfall bygga ett lands­­täckande professionellt och effektivt serviceorienterat företag för nuvarande och framtida förnybara energi­lösningar för privatbostäder.

Kontaktuppgifter
För frågor om tjänsten eller för att lämna din ansökan vänligen maila till:
jobb@brainheart.com

Skicka in din intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Mobilnummer (obligatorisk)

Bostadsort (obligatorisk)

Ditt meddelande

Störst i Sverige på bergvärme